Ajankohtaista Ekomuovilta

”Tulevaisuutta katsomme erittäin toiveikkaina ja luottavaisina”.
Vuosi sitten Ekomuovi Oy:n toimitusjohtaja Tero Tupakka kertoi pk-yritysbarometrin julkistamisen yhteydessä, miten Ekomuovi luovii koronan keskellä.
Nyt vuotta myöhemmin Tero kertoi miten kulunut vuosi on mennyt ja millaisena hän näkee tulevaisuuden muovialan pk-yritykselle.

Lue Teron haastattelu Päijät-Hämeen Yrittäjien sivuilta
https://lnkd.in/d5RnJh6r

Ekomuovin osaava joukko sai elokuun alussa toivottua vahvistusta, kun materiaalitekniikan insinööri Miikka Juven otti projektien hallinnan vastuulleen.

– Työskentelin muovituotteiden valmistuksessa opiskelujen ajan, joten muovi materiaalina on minulle tuttua muutenkin kuin teoriassa. Valmistuslinjalla työskentely opetti paljon materiaalin käyttäytymisestä ja sen työstämisestä, Miikka valoittaa työhistoriaansa muovin parissa.
– Valmistumisen jälkeen siirryin laatupäällikön tehtävään, jossa vastasin muovituotteiden laadusta edellisten kolmen vuoden ajan ennen Ekomuoville tuloani, Miikka jatkaa.

Työskentelyä Ekomuovilla projektien parissa Miikka odottaa innolla.
– Uskon, että osaamisellani pystyn parantamaan tarjoamiamme projektikokonaisuuksia niin sisäisesti kuin asiakkaan näkökulmasta. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parempaa laatua ja varmuutta, Miikka avaa ajatuksiaan tulevaisuudesta Ekomuovilla.

Ratkaisumyynnissä emme myy vain tuotetta vaan haluamme toiminnallamme ja tuotteillamme toimia asiakkaidemme parhaaksi. Toimitusjohtajamme Tero Tupakka oli LUT:in haastateltavana ratkaisumyynnistä nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää aiheesta
https://www.lut.fi/uutiset/-/asset_publisher/h33vOeufOQWn/content/myyko-hyva-tuote-itse-itsensa-b2b-ratkaisumyynnissa-tarvitaan-edelleen-asiantuntevaa-myyjaa