Etusivu / Yhtiömme

Yhtiömme

Ekomuovi – Enemmän kuin muovia 

Kestomuovi- ja erikoismuoviratkaisut

Ekomuovi Oy on vuonna 2001 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut kesto- ja erikoismuoveista tehtävien tuotteiden ja kokonaisuuksien suunnitteluun, valmistukseen ja huoltokorjauksiin. Erityisosaamisemme ja pitkäaikaisen kokemuksemme turvin voimme tarjota oikeat ratkaisut asiakkaidemme parhaaksi. 

Suunnittelemme ja valmistamme kestomuovi- ja erikoismuovituotteet teollisuuteen, puhdasvesilaitoksille ja jätevesilaitoksille. Yhtiöllämme on omat, nykyaikaiset noin 1 600 neliön tuotantotilat Hollolan Salpakankaan teollisuusalueella. 

Räätälöimme ratkaisut tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Palvelemme erityisesti seuraavia aloja 

 • vedenkäsittely 
 • ympäristötekniikka 
 • kemianteollisuus 
 • pintakäsittelylaitokset 
 • teollisuus ja kunnossapito 
 • prosessiteollisuus.  

Valmistamme asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisia, monenlaisia altaita, säiliöitä, annostuskoneikkoja, putkistoja sekä pinnoituksia erilaisiin altaisiin. Valmistamme tuotteita niin kestomuovista kuin erikoismuovistakin. 

Miksi valita Ekomuovi yhteistyökumppaniksi?  

 • Kokemus ja ammattitaito: Ekomuovilla on yli 20 vuoden kokemus kestomuovi- ja erikoismuovituotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Työntekijämme ovat alamme kokeneita ammattilaisia.  
 • Suunnittelu ja valmistus: Omat suunnittelijamme suunnittelevat altaat, säiliöt, annostelukoneikot, putkistot tai muovipinnoitukset, on kyse sitten puhtaanveden- tai jätevedenkäsittelystä.   
 • Kestävyys ja kierrätettävyys: Valmistamamme tuotteet tehdään aina tarkoitukseen sopivista ja laadukkaista materiaaleista. Muovi on materiaaliltaan kestävää ja kierrätettävää. 
 • Asiakastuki ja neuvonta: Autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun tarpeisiisi, tarjoamme teknistä tukea ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.  
 • Toimitus ympäri Suomen: Valmistamme tuotteet Hollolan tuotantotiloissamme, ja toimitamme tuotteet koko Suomen alueella juuri sinne, missä niitä tarvitset. 

Liiketoimintaperiaatteet ohjaavat toimintaamme 

Meille on tärkeää, että suhteemme asiakkaisiin, tavarantoimittajiin ja muihin liiketoimintakumppaneihimme perustuvat molemminpuoliseen luottamukseen. Edellytämme myös liikekumppaneittemme harjoittavan liiketoimintaansa tavalla, joka on yhdenmukainen näiden periaatteidemme kanssa. Tutustu Liiketoimintaperiaatteisiimme

 Arvolupauksemme: Olemme luotettava kumppani ja haemme ratkaisuja asiakkaamme kanssa yhdessä. 

Oletko sinä seuraava työkaverimme?  

Meillä on tarjolla uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Julkaisemme avoimet työpaikkamme WEST Invest Groupin urasivustolla  

Kuulumme WEST Invest Group -konserniin 

Ekomuovi Oy on osa WEST Invest Group -konsernia, mikä mahdollistaa asiakkaillemme entistä laajemman asiantuntijajoukon ja palvelumahdollisuudet teollisuuden moninaisiin, vaativiin tarpeisiin. Konserniin kuuluu kahdeksan yhtiötä, jotka tarjoavat kunta- ja teollisuusasiakkaille vedenkäsittely-, energia- ja teknologiaratkaisuja sekä näihin liittyviä kunnossapitopalveluita. Konserni työllistää lähes 250 ammattilaista. Tutustu WEST Invest Groupiin laajemmin

Artikkeli

Haluamme toimia vastuullisesti paitsi henkilöstöämme myös ympäristöämme kohtaan. Lue lisää ympäristöasiat huomioon ottavasta tuotantoprosessistamme.

Tutustu meihin videolla

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon