Etusivu / Tuotteet ja palvelut

Kestomuovi- ja
erikoismuovituotteet

Valmistamamme tuotteet ja ratkaisut ovat yleisimmin erilaisia altaita, säiliöitä, annostuskoneikkoja, putkistoja sekä pinnoituksia erilaisiin altaisiin.  

Yksittäisistä ratkaisuista kokonaistoimituksiin

Valmistamamme tuotteet ja ratkaisut ovat yleisimmin erilaisia altaita, säiliöitä, annostuskoneikkoja, putkistoja sekä pinnoituksia erilaisiin altaisiin. Tuotteitamme käytetään esimerkiksi  

  • puhtaanveden- ja jätevedenkäsittelylaitoksissa 
  • pintakäsittelylaitoksissa 
  • valmistavassa teollisuudessa. 

Tuotantotilamme mahdollistavat kokonaisten linjojen kokoonpanot ja käyttöönotot jo tehtaallamme. Isot nosturit (nostokorkeus yli 7 m) ja suuri ovi mahdollistavat suurienkin kokonaisuuksien kokonaisvaltaisen valmistamisen.  

Palvelumme kattavat valmistuksen lisäksi tuotesuunnittelun, 3D-mallinnuksen, CNC-koneistuksen sekä kokoonpanotyöt. 

Meillä on lisäksi laaja yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa myös kokonaistoimitukset, mukaan lukien sähkösuunnitelmat, sähköistyksen ja automaation. 

Miksi kestomuovi?

  • Erittäin hyvä kemiallinen kestävyys. 
  • Hyvä mekaaninen rasituskestävyys. 
  • Pitkäikäinen, monikäyttöinen, siisti ja helposti työstettävä materiaali. 
  • Soveltuu kierrätykseen. 

Työstämme PP-, PEHD-, PVC- ja PVDF-muovia sekä myös esimerkiksi ABS-muovia ja polykarbonaattia. 

Tarjoamme asiakkaillemme kestomuovi- ja erikoismuovituotteiden valmistuksen ja kokoonpanon lisäksi erilaisia palveluja. Tarjoamamme palvelumme pitävät sisällään tuotesuunnittelun, 3D-mallinnuksen, kokoonpanotyöt sekä CNC-koneistuksen. 

Tutustu ratkaisuihimme

Tutustu palveluihimme


Ympäristö huomioiden

Vaikka muovi raaka-aineena koetaan ympäristöä kuormittavaksi, on se oikein käytettynä monesti hyvä valinta. Muovi on kevyttä ja helppo muotoilla lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Muovit mahdollistavat esimerkiksi puhtaan veden kuljettamisen, elintarvikkeiden hygieenisyyden ja modernit lääketieteelliset innovaatiot.

Muovit on mahdollista kierrättää ja käyttää uudestaan useita kertoja. Muovien kierrätys ja hyötykäyttö onkin yleistynyt suurin askelin. Kierrättäminen on osa myös Ekomuovin toimintatapaa.


Tuotteet ja palvelut