Etusivu / Kumppanitarina: Ekomuovi ja Lahden Pelicans

Kumppanitarina: Ekomuovi ja Lahden Pelicans

/  Ekomuovi

Ekomuovi on Pelicansin pitkäaikainen tukija, ja yhteistyötä on organisaatioiden kesken tehty jo usean vuoden ajan. Yhteistyötä ei ole siivittänyt pelkästään yhteinen intohimo jääkiekkoa kohtaan, vaan myös organisaatioiden yhteiset arvot.

Ekomuovi Oy:n toimitusjohtaja Tero Tupakka korostaa, että yhteistyö on ollut onnistunutta, sillä molemmat organisaatiot jakavat samanlaiset arvot, joita ovat ihmisten auttaminen, ympäristöystävällisyys ja luotettavuus. Molemmat organisaatiot ovat vastuullisia toimijoita, ja täten pyrkivät tekemään hyvää myös muille.

”Molemmat organisaatiot ovat ketteriä, muutoshaluisia ja läpinäkyviä toimijoita. Meille Ekomuovilla on tärkeää, että seisomme Pelicansin rinnalla paitsi jääkiekon puolesta myös tukemalla Pelicans-organisaatiota kokonaisuudessaan. Ennakkoluulojen muokkaaminen ja positiivisen mielikuvan luominen organisaatiosta on tärkeä osa myös Ekomuovia. Asetettujen arvojen mukaan pitää toimia vastuullisesti”, Tero Tupakka kertoo.

”Nopeasti huomattiin, että molemmat organisaatiot ovat myös armollisia työntekijöitään kohtaan ja jokaista organisaation jäsentä arvostetaan tasavertaisesti. Epäonnistumisia ei kavahdeta, vaan virheistä pyritään tekemään oppitunteja tulevaisuutta varten. Tärkeää on myös järkkymätön tuki, puolin ja toisin, sekä kumppanuussuhteen ylläpito”, Tupakka jatkaa.

Pelicansin Joulukassi-projektissa mukana jo useamman vuoden ajan

Ekomuovi on aiempien vuosien tapaan tänäkin vuonna mukana Pelicansin Joulukassi-projektissa. Pelicans on koonnut runsaan joulukassin, joka sisältää mm. jouluruokia ja -herkkuja sekä kaksi ottelulippua Pelicansin peliin. Perheet valitaan ja kassit jaetaan MLL:n Hämeen piirin yhteistyökumppaneiden kautta.

”Ajat ovat vaikeita, mutta tärkeitä, lähellä sydäntä olevia asioita tuetaan silti. Erityisesti lasten ja nuorten tukeminen ja auttaminen ovat itselle sydämen asia, ja Ekomuovi pyrkii auttamaan siinä määrin, mitä pystyy. Moni lapsi ei pysty harrastamaan, sillä harrastaminen on kallista, eikä kaikilla perheillä ole siihen varaa. Jos voimme edes jollain tavalla tukea päijäthämäläisiä perheitä, niin sen teemme”, Tupakka sanoo ja jatkaa:

Harrastaminen on kallista, eikä kaikilla perheillä ole siihen varaa. Jos voimme edes jollain tavalla tukea päijäthämäläisiä perheitä, sen teemme”, Tupakka sanoo. (Kuva: Kristian Nikula)

”Tämä on pieni teko, jolla on todella suuri vaikutus. Olemme mukana projektissa siinä missä muutkin, ja tekemässä jonkun lapsen ja nuoren joulusta paremman.”

Artikkeli on alunperin julkaistu Pelicansin verkkosivustolla. Kuva: Kristian Nikula