Yritys

EKOMUOVI OY

KESTOMUOVIEN AMMATTILAINEN

Suurimmat asiakasryhmämme ovat vedenkäsittely, ympäristötekniikka, kemianteollisuus, pintakäsittelylaitokset, teollisuus ja kunnossapito sekä prosessiteollisuus. Suunnittelemme ja räätälöimme ratkaisut asiakaskohtaisesti. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Erityisosaamisemme ja pitkäaikainen kokemuksemme kestomuoveista tarjoaa nopeat ja oikeat ratkaisut asiakkaan parhaaksi. Yrityksemme missiona on alentaa asiakkaidensa kustannuksia ja tehostaa prosesseja tarjoamalla ratkaisuja ja osaamistaan kesto- ja erikoismuoveihin perustuvien kokonaisuuksien ja tuotteiden suunnittelussa, valmistuksessa ja toimituksessa sekä niiden kunnossapitokorjauksissa ja varaosahuollossa. Ekomuovi on perustettu vuonna 2001.

LAAJA KOKEMUS

Tuotteitamme ovat esimerkiksi erilaiset altaat ja säiliöt, prosessilaitteistot ja –putkistot, teollisuuden poistoilmastoinnit, erilaiset ilmanpuhdistuslaitteistot sekä asennus- ja kunnossapitopalvelut. Olemme myös tehneet erilaisia konttijärjestelmiä puhtaanvedenkäsittelyyn, jätevedenkäsittelyyn sekä moniin erityistoimintoihin (esim. öljyn- ja rasvanpoistoon, hiekanerotukseen/pesuun).