Säiliöt
erilaisiin tarpeisiin

Säiliöt soveltuvat esimerkiksi nesteiden ja kuiva-aineiden sekoittamiseen ja varastointiin. Valmistamme esimerkiksi sylinterin muotoisia, suljettuja tai avoimia säiliöitä. 

Valmistamme säiliöitä asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin sisä- ja ulkokäyttöön tai maan alle. Ennen säiliön valmistusta otamme suunnittelussa huomioon muun muassa seuraavat asiat: käyttötarkoitus, asennuspaikka, ympäristöolosuhteet ja käyttöaika. 

Suunnittelemiamme ja valmistamiamme säiliöitä voidaan käyttää hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Säiliöt soveltuvat esimerkiksi nesteiden ja kuiva-aineiden sekoittamiseen ja varastointiin. Valmistamme esimerkiksi sylinterin muotoisia, suljettuja tai avoimia säiliöitä. 

Kestomuovista valmistelluilla säiliöillämme on hyvä kemikaali- ja rasituskestävyys, lisäksi ne soveltuvat kierrätykseen. Valmistamme säiliöitä PEHD-, PP-, PVC- ja PVDF-levymateriaaleista. 

Olemme valmistaneet säiliöitä moneen tarkoitukseen ja monelle eri alalle. Esimerkiksi nestekohtaisesti säiliöitä voidaan varmistaa muun muassa rikkihapolle, lipeälle, polymeereille tai vesikäyttöön.  

Varustelemme tuotteet tuotantotiloissamme asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Säiliöiden tyypillisiä varusteluja ovat erilaiset  

  • annostelujärjestelmät 
  • prosessiputkitukset 
  • prosessilaitteistot.  

Lisäksi säiliöt voidaan varustaa esimerkiksi tikkailla, hoitotasolla, kaiteilla tai sekoittimilla. Säiliöiden varustaminen lämpöeristyksellä ja lämmityksellä mahdollistaa nesteiden tai kemikaalien varastoinnin halutussa lämpötilassa. 

Toimituksiimme sisältyvät aina myös säiliökirjat. Säiliökirjat sisältävät tietoja säiliön suunnittelusta, valmistuksesta, testauksesta, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Säiliökirja tarvitaan esimerkiksi säiliön huollon ja korjausten yhteydessä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää säiliövalmistuksestamme – Me autamme siinä, että saat tarpeisiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun!

Artikkeli

Rakennusvaiheessa asennetun säiliön tullessa tiensä päähän on uuden asentaminen vaativaa puuhaa. Lue kumppanitarinamme: Kymen Vesi Oy:n kokonaistoimituksesta. Lue lisää artikkelistamme.