Etusivu / Tuotteet ja palvelut / CNC-koneistukset

CNC-
koneistukset

Muovien koneistuksen ohella tarjoamme myös viimeistelypalveluita, esimerkiksi pintakäsittelyjä ja kokoonpanoa.

Palvelemme asiakkaitamme uudella CNC-keskuksellamme. Teemme myös alihankintatöinä CNC-koneistuksia asiakkaidemme tarpeen mukaisesti. 

Palveluksessasi on nykyaikaiset ja tehokkaat CNC-työstökoneet sekä alan ammattilaiset. Muovien koneistuksen ohella tarjoamme myös viimeistelypalveluita, esimerkiksi pintakäsittelyjä ja kokoonpanoa. Huolehdimme lisäksi alihankintana tehtävien töiden materiaalihankinnoista ja kuljetuksista. 

Kappaleiden piirustukset tuodaan SolidWorks-ohjelmasta suoraan CNC-koneelle työstöratojen luontia varten. CNC-työstökeskuksemme mahdollistaa myös sarjatuotannon. CNC-työstökeskuksen ominaisuudet ja monipuolisuus nopeuttavat tuotteiden työstövaiheita, mikä mahdollistaa suuremman tuotantokapasiteetin.

Työstökoneella voidaan tarvittaessa työstää levyarkkeja, jotka ovat jopa 2000 x 4000 mm ja 50 mm paksuja. PE- ja PP-laadut ovat yleisimmät koneella työstettävät muovilaadut, mutta myös PVDF:ää ja PVC:tä voidaan työstää.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous CNC-koneistusten alihankintatöihin.  

Artikkeli

CNC-työstökeskuksen ominaisuudet ja monipuolisuus ovat nopeuttaneet tuotteiden työstövaiheita, joten se on mahdollistanut muun muassa suuremman tuotantokapasiteetin.